Ügyfélfogadási rend

ÜGYFÉLFOGADÁSI REND:
HÉTFŐ: 8:00 – 12:00
KEDD: 8:00 – 12:00
SZERDA: 8:00 – 16:00
CSÜTÖRTÖK: 8:00 – 12:00
 

Jelenlegi hely

Címlap

CSALÁD ÉS KARRIERPONT KÉPZÉSEK - előzetes jelentkezés, regisztráció, igényfelmérés

Kedves Ügyfeleink!

A jelenlegi helyzetre való tekintettel ugyan a képzéseinket ideiglenesen felfüggesztettük, viszont készülünk arra, hogy minél hamarabb folytathassuk a munkát ezen a területen is.

Az alábbi űrlap kitöltésével kérjük, jelezzék felénk, hogy a Család és KarrierPont ( EFOP-1.2.9-17-2017-00006 ) által szervezett 20 órás, ingyenes képzések közül melyiken vennének részt szívesen a jövőben.
https://forms.gle/qc3mr3nLNgeWQrdL6

Válaszaikkal a munkánkat segítik, hogy munkatársainkkal együttműködve információt kaphassunk arról, mely képzések, kurzusok a legnépszerűbbek és legszükségszerűbbek, melyek indítása lenne célszerű a jövőben.

FONTOS: A Család és KarrierPont által szervezett képzéseken 1 fő egyszer vehet részt (ez a projekt teljes időtartamára és az összes képzésre vonatkozik), így kérjük, azok töltsék ki az űrlapot, akik még NEM vettek részt ilyen programon.

A regisztrációs lap kitöltése nem jár kötelezettséggel sem a Család és KarrierPont, sem a regisztráló Ügyfél részére, viszont képzések indítása esetén azokat értesítjük hamarabb, akik már jelezték felénk érdeklődésüket a kurzusok iránt, tehát ők prioritást élveznek.

Köszönjük, hogy segítik munkánkat!

Amennyiben családtagjuk, ismerősük is érdeklődik, de nincs internet elérhetősége, úgy természetesen telefonon továbbra is állunk rendelkezésükre az előjelentkezéssel kapcsolatban is.

A Család és KarrierPont Csapata